Skip to main content

Billettinformasjon og gebyrer

Avgifter for vår service (Billettservice AS)

Våre avgifter avhenger av billettprisen, samt hvilken kjøpemåte som velges.

Refundering og bytting av billetter

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Billettservice kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter. Dersom billetter blir ødelagt, slik at det ikke er mulig å sjekke billettens gyldighet, kontakt oss. Vi vil deretter sende deg informasjon om hvordan du skal forholde deg.

Dersom Billettservice er i tvil om din brukerinformasjon, forbeholder vi oss retten til å kontakte deg ved å benytte adressen, telefonnummeret eller e-postadressen du oppga, før vi sender deg dine billetter. Hvis vi ikke kommer i kontakt med deg, sletter Billettservice din bestilling uten videre varsel. Billettene du reserverte kan dermed selges til andre kunder. Billetter vil bli sendt til den adressen som ble oppgitt da du kjøpte billettene dine.Oppbevar dine billetter på et trygt sted. Vær oppmerksom på at direkte sollys og andre varmekilder kan skade billettene.

Levering av billetter

Billettene sendes i løpet av 3 virkedager, ved store billettslipp kan utsendelse ta litt lengre tid. Hvis du ikke har mottatt dine billetter i god tid før arrangement, ta kontakt med vårt kundesenter på tlf 815 33133. Hvis billettene er kommet i retur pga feil adresse i din brukerkonto, vil vi belaste deg 50,- i gebyr for å sende de på nytt til deg.